Bacardi Build V3 aka The Bat Build

De Bacardi build komt binnen X aantal weken terug bij ons om aan zijn 3e en waarschijnlijk laatste transformatie te beginnen.
Wat staat er allemaal op het programma?

De MSI seahawk ontdoen van zijn hybrid frakske en hem voorzien van de laatste nieuwe bling bling van XSPC namelijk de Razer Neo met RGB licht. Normaal wilt niemand ons op mail bevestigen dat deze past dus gaan we dit zelf testen!


De EKWB CPU block heeft zijn beste tijd gehad, de eignaar vond het dus wijs om deze te laten vervangen. Wij kozen voor een modelletje van alphacool ook voorzien met RGB ring.

De volledige loop gaan we laten leeglopen en volledig kuisen met Mayhems cleaning solution. Daarna gaan we de loop volledig heropbouwen van scratch met extra radiator. De pomp krijgt een andere plaats alsook het 5 inch statscreen.
Als toetje op de taart gaan we ons dan nog wagen aan het volledig dichtmaken van de case met plexi met verschillende motieven.
Ook gaan we de pc voorzien van custom decals als afwerking en nog 1 finale verrassing dus tot binnenkort via onze build blog.

NxTLvLMods is geen bedrijf maar een paar toegewijde freaks die dagelijks nog werken en na hun uren deze dingen zoals de Bat Build realiseren. Indien U wenst kan u ons altijd steunen door een donatie te doen .Dit gaat geheel veilig via de PayPal website. Alvast bedankt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.