MSI Dragon Mod front panel S340 Elite

Lang geleden dat ik nog een update heb gedaan maar stilzitten doen we niet! Onze MSI Dragon Mod kon niet langer wachten…

Ondertussen ben ik eigenaar van een Silhouette Cameo 3 zodat ik zelf mijn cut outs allerhande kan maken. En zodoende kriebelde het om mijn eigen “ICECold Mod” een make-over te geven met een “MSI Dragon Mod” 🙂

Het is zalig te kunnen werken met de vinyl cutter, ons eerste ontwerp was meteen de beste. De” MSI Dragon” zeer gekend bij menig gamer volk. Zelf gebruik ik al jaren MSI producten en tot op heden nog altijd tevreden van de kwaliteit.
Na wat plakken en afplakken kwamen we tot dit resultaat:

Dan begonnen met spuiten , drogen, peel off…
De foto op de page spreekt voor zichzelf denk ik.

Link MSI: http://www.msi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.