Weekverslag Bacardi Build V3 14/09/2018

Wel zoals eerder vernoemd, ik ben eraan begonnen … Tot nu toe lijkt het nog steeds een monster van een rebuild voor mijn bescheiden persoon. 
De Inwin 909 is volledig ontmanteld en onderhanden genomen. We hebben de case en de fittings aangekleed met een candy gold jasje. 

Case and fitting in candy gold

Verder ben ik nog steeds bezig met de case aan te kleden met plexi en heb ik het boven panel uitgefreesd. Waarom dit is kom je later te weten. 
Het reservoir is “one of a kind” namelijk een Bacardi fles!

rebuild inwin 909
Reservoir for the new build V3

Als laatste wapenfeit heb ik de MSI Seahawk GTX 1080 aangepast met een custom Heatkiller waterblok. Ik was bij EKWB ten rade gegaan en zij zeiden dat de seahawk niet kon worden voorzien van een waterblok (toch geen van hen). Na wat zoeken en vergelijken van PCB’s ben ik er op uitgekomen dat de MSI Seahawk gewoon dezelfde layout PCB heeft van een founders edition. Ondertussen is dus de MSI GTX 1080 al voozien van zijn waterfrakske 🙂

Rebuilding the MSI seahawk 1080
MSI seahawk fitted with heatkiller waterblock

Het waterblok wordt wel nog aangepast met een wrapping. Maar daarover later meer… Stay Tuned.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.