Bacardi Build 240mm radiator geïnstalleerd, update week 1 2019

Nog eens een update,
We zijn begonnen met het installeren van alle componenten in de Bacardi build. Deze week hebben we de 240mm radiator van EKWB geïnstalleerd. Ook de mounts (supports) hebben we een sprankelend gouden jasje gegeven.
Zie hieronder het voorlopige resultaat:

De build lijkt heel wat meer werk te vergen dan voorzien dus zitten we met heel wat vertraging door ondermeer het bestellen en dan ook wachten op verschillende waterkoeling componenten. (TIP: doe niet zoals ik en plan meer voor je begint)

De loop zelf is redelijk ingewikkeld maar we komen er wel uit hierover later meer.

Stay tuned!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.